Svg cold calling

Nood aan instroom van nieuwe klanten?

Heeft jouw bedrijf nood aan de instroom van nieuwe klanten? Ben je klaar voor verdere groei in je b2b-markt? Lopen de salesgesprekken vlot, maar lukt het moeilijker om afspraken vast te leggen? Heb je als klein salesteam of eenmansbedrijf geen tijd om telefonische prospectie te doen? Wil je de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten bij prospecten? Vertrouw op onze ervaren en gemotiveerde telemarketeers voor telefonische prospectie. Wij werken zowel voor eenmansbedrijven, KMO’s als grote ondernemingen.

Hoe pakken wij cold calling aan?

Een overzicht van de punten

  • Onze aanpak voor telefonische prospectie past zich volledig aan jouw wensen aan. Vooraleer onze telemarketeers aan de slag gaan, organiseren we een face-to-face intakegesprek.

  • Tijdens dit gesprek bespreken we zeer grondig je wensen en verwachtingen. Samen bepalen we de aangewezen aanpak én bespreken we welke tijdslots onze telemarketeers mogen invullen met afspraken.

  • Om onze telemarketeers maximaal inhoudelijk voor te bereiden, willen we zoveel mogelijk weten over jouw bedrijf, de producten en diensten die je verkoopt én de business waarin je actief bent.

  • Wij bellen steeds op basis van een goed voorbereid script. Dit vormt de inhoudelijke basis voor onze telemarketeers. Het gesprek zelf verloopt zo natuurlijk en oprecht mogelijk. Onze telemarketeers dreunen geen lesje op. Onze mensen leven zich volledig in je bedrijfscultuur in.

  • Voor een vlotte samenwerking krijgen onze telemarketeers toegang tot de digitale agenda’s van jouw salesteam.

  • Voor de opvolging van de gemaakte afspraken met de prospects mailen onze telemarketeers met een mailadres van jouw firma. Zo vormen we een echt verlengstuk van jouw bedrijf. Potentiële klanten weten niet dat ze in contact staan met externe telemarketeers.

  • Wij nemen alle administratieve opvolging van iedere afspraak op ons. Wij mailen met de prospect, sturen mogelijke datavoorstellen, bevestigen de afspraak,… .

  • We voorzien een heldere en transparante rapportering van al onze activiteiten. Je weet hierdoor precies wie wij hebben opgebeld én hoe het gesprek verliep.

Welke prospecten bellen we op?

Ook voor het bepalen van de prospecten en het opstellen van de bellijsten bieden wij maatwerk.