Svg cold calling

Jouw telefonisch contactpunt met bestaande klanten

Wil je een update van je klantengegevens? Moeten er bepaalde contactgegevens voor klanten worden aangevuld? Wil je de inschrijvingen van een bedrijfsevent opvolgen en telefonisch laten bevestigen? Een tevredenheidsenquête organiseren onder je klanten? Voor al deze opdrachten ben je bij de enthousiaste en gemotiveerde telemarketeers van Sitelco aan het juiste adres.

Voor welke ‘hot calling’ kan je op ons rekenen?

De mogelijkheden voor hot calling met je bestaande klanten zijn eindeloos. We geven enkele voorbeelden:

  • Je wilt de databank met klantengegevens controleren op correctheid. Onze telemarketeers contacteren telefonisch je klanten en kijken na of alles nog klopt.

  • Je organiseert een bedrijfsevent. Onze telemarketeers bellen vooraf de deelnemers op voor het bevestigen van hun komst. Ook een ‘save the date’-telefoontje behoort tot de mogelijkheden. Na het event kunnen we alle aanwezigen opbellen voor feedback en reacties.

  • We volgen een e-mailing naar je bestaande klanten op door hen na te bellen. Hebben ze de mailing goed ontvangen? Was alles duidelijk? Zijn er nog vragen? Wensen ze meer informatie over het onderwerp?

  • Je wilt weten of je klanten tevreden zijn over je producten en dienstverlening. Onze telemarketeers contacteren je klanten voor een telefonische tevredenheidsenquête.

Hoe onderscheiden wij ons voor ‘hot calling’?

  • Elke opdracht start met een grondige voorbereiding. Hiervoor organiseren we een intakegesprek. Tijdens dit persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen.

  • We werken een script uit voor het telefoongesprek zodat onze telemarketeers goed geïnformeerd en volledig gebrieft aan de slag kunnen.

  • Het script vormt de inhoudelijke basis, maar wordt niet afgelezen. Onze gemotiveerde en enthousiaste telemarketeers voeren steeds een spontaan en oprecht telefoongesprek

  • Je mag rekenen op een correcte administratieve verwerking van de telefoongesprekken. We staan garant voor een heldere rapportage van je telefooncampagne.