Svg logo Sitelco

“Enthousiast verlengstuk van je salesafdeling"

Wij zijn een enthousiast verlengstuk van de salesafdeling van je bedrijf. Dit betekent dat wij ons steeds flexibel opstellen, volledig aangepast aan jouw bedrijfscultuur en gewoontes. Deze flexibiliteit zit – samen met de enthousiaste aanpak - ingebakken in de bedrijfsgenen van Sitelco. Wij zijn een jong telemarketingbureau, in 2015 opgericht door zaakvoerster Silviane Cornut. Vooraleer zij haar eigen zaak oprichtte, was ze zelf 5 jaar aan de slag als telemarketeer.

Snelle groei dankzij frisse aanpak

Onze frisse aanpak als telemarketingbureau leidde de afgelopen jaren tot een stevige groei. Inmiddels beschikken wij over een team van 7 telemarketeers. Wij voeren uitsluitend opdrachten uit voor outbound calling en b2b-marketing.

Vanuit onze thuisbasis in Tongeren zijn wij actief in binnen- en buitenland voor uiteenlopende bedrijfssectoren. Lees hier alles over onze klanten.

Eerst voorbereiden, dan pas bellen

Sitelco onderscheidt zich op de markt van de telemarketing en telefonische prospectie. Bij ons vind je geen jobstudenten achter de telefoon, wél gemotiveerde telemarketeers die zich helemaal verplaatsen in het standpunt van de klant.

Deze persoonlijke aanpak vereist een grondige voorbereiding van elke opdracht. Daarvoor organiseren we altijd een persoonlijk intakegesprek. Dit gesprek vormt de basis voor het opstellen van een inhoudelijk script.

Op basis van dit script voeren onze telemarketeers een oprecht en natuurlijk gesprek. Wij lezen niets af!